De Vitamobiel

Eigenlijk wil iedereen wel graag gezond en vitaal zijn. En wanneer je lichaam krijgt wat het nodig heeft zit je lekker in je vel en functioneer je optimaal. Maar helaas lukt het ons niet altijd om gezond en gevarieerd te eten. We eten veel te weinig fruit, groenten en vezels. Hierdoor voelen we ons futloos en moe. We krijgen sneller last van allerlei kwaaltjes en onze weerstand laat vaak te wensen over. Als je iedere dag de aanbevolen hoeveelheid aan vitamines en mineralen neemt dan word je automatisch energieker, opgewekter, sterker. Bovendien bouw je een gezond afweersysteem op.

Wat doet de Vitamobiel?
De sprankelende Vitamobiel zit boordevol vers fruit, groente en andere Superfoods. Hiervan worden heerlijke vitamineshakes bereidt. De vitamineshakes zijn voorzien van een zo hoog mogelijk gehalte aan vitamines en mineralen en geven daarmee een optimale aanvulling op de dagelijkse voeding. Wij maken daarbij gebruik van natuurlijke toevoegingen zoals bijvoorbeeld goji-bessen, chiazaad, maca, rauwe cacao of tarwegras die de gezondheid nog verder in de lift helpen.

De Vitamobiel past door alle standaard deuren en in de meeste liften, waardoor we in veel ruimtes van een pand kunnen komen. Hierdoor is het concept makkelijk inzetbaar ter aankleding van een bedrijfsevenement, zelfs op het dakterras!

Bewustwording
Tijdens de bereiding van de vitamineshakes wordt door de medewerkers van de Vitamobiel uitleg gegeven over de gezonde eigenschappen van de shakes. Op een leuke, enthousiaste manier maken we uw gasten bewust van wat goede voeding met je doet en bewijzen we dat gezond en lekker hand-in-hand gaan.