Vitality Catering

We bereiken vitaliteit door dagelijkse beweging, voldoende slaap en gezond eten en drinken. Wanneer je hard werkt en lange dagen maakt is het fijn om voldoende energie te krijgen die je nodig hebt. Wij willen graag helpen om  gezonde voeding zo aantrekkelijk te maken dat de keuze voor 'functional food' voor de hand ligt. Met de boost die gezonde voeding geeft kom je lekker fit de dag door. en wanneer je jezelf fit voelt is het veel makkelijker om informatie op te slaan, langer alert te blijven, en optimistisch te zijn.

Om die reden werken wij uitsluitend met 100% pure ingrediënten, welke vrij zijn van kunstmatige toevoegingen, vrij van geraffineerde suikers maar boordevol vitamines en vezels en uiteraard iedere dag vers bereid.

Uiteraard spelen groente en fruit de hoofdrol in onze producten. Dat zorgt niet alleen voor een mega dosis aan goede voedingsstoffen maar levert ook een aantrekkelijk kleurenpallet op, wat een feest is voor het oog! We houden er van om mooie dingen te creëren van al het heerlijks wat Moeder Natuur ons geeft. 

Onze overtuiging
Wij zien vitality catering als een vanzelfsprekendheid. We geloven dat de beschikbaarheid van lekkere gezonde voeding een recht is voor alle werknemers en studenten. Voedselallergieën en –intoleranties nemen steeds meer toe. Dit is deels te wijten aan ons over-gecultiveerd en bewerkt voedsel. Wanneer je bepaalde voedingsmiddelen moet weren is goede, veilige voeding vaak moeilijk te vinden binnen de bedrijfsrestaurants en kantines. Ook voor mensen met bepaalde dieetovertuigingen zoals vegetarisch of veganisme, paleo, raw-food of koolhydraatarme voeding is het lastig om op school of de werkplek aan een lekkere, gezonde lunch te komen. Wij houden daarom juist rekening met deze groep mensen en spelen graag in op hun wensen.

Duurzaamheid
We leggen onze focus niet op het ‘waarom’ want dat weten we inmiddels allemaal wel. Producten van het seizoen, zoveel mogelijk lokaal en ambachtelijk, geserveerd in Bio-verpakkingen; We just do it!

Vitality catering op maat
Iedere nieuwe locatie, klein of groot, vergt een andere aanpak. Daarom komen we graag naar het bedrijf of de school om te luisteren naar de wensen van haar medewerkers of studenten. Daaruit maken we graag een plan op maat!